Volgbordjes

Wanneer u de komende 5 jaar verwacht dat er een kind (bij) komt, dan is het handig om na te denken over uw uithangbord. Onze uithangborden gaan veel langer mee dan 10 jaar en het zou zonde zijn als u een compleet nieuw uithangbord nodig hebt wanneer u een kind krijgt. Hiervoor hebben wij een oplossing: Volgbordjes!

Volgbordjes, eenvoudig toe te voegen aan uw naambord

Bij de meeste uithangborden is het mogelijk om meerdere volgbordjes te bestellen. Verwacht u binnenkort een kind? Dan kunt u nu al uw uithangbord bestellen, en zodra er een nieuw wonder op de wereld staat een volgbordje bestellen! Deze kunt u aan het uithangbord bevestigen door de ringen in het uithangbord, en klaar is uw uithangbord, maar nu mét de naam van uw kind!

Uithangbord met volgbordjes

Recht uithangbord meet volgborden

Gietijzeren uithangbord met volgborden

Direct te bestellen bij uw uithangbord, of achteraf

U kunt volgbordjes altijd direct bestellen bij uw uithangbord, of achteraf nadat u uw uithangbord gekocht heeft. Stuur ons een e-mail met uw ordernummer en gewenste naam, dan zorgen we ervoor dat er een volgbordje naar u toe komt!

Voor bijna alle modellen

Voor het grootste deel van onze uithangborden is het mogelijk om een volgbordje te bestellen. Dit staat altijd aangegeven in de omschrijving bij een product. Heeft u wensen voor een specifiek product en wil u weten wat er mogelijk is? Stel ons gerust uw vragen en deel uw wensen, we staan u graag te woord!