Online uithangborden bestellen

Online een uithangbordje kopen? Bij Uithangbordjes.nl bent u op het goede adres!

Wanneer u op zoek bent naar een uithangbord, volgbordje of leistenen naambord, dan zijn wij dé specialist met 14 jaar ervaring op het gebied van uithangborden. Dagelijks maken wij voor onze klanten nieuwe uithangborden. Elk uithangbord is uniek en anders. Door de eindeloze mogelijkheden en onze klantenservice die graag met u meedenkt over uw wensen, is niks voor ons te gek! Een logo, toch een andere kleur dan op onze website te kiezen valt of een lettertype van uw eigen website? Wij kunnen het allemaal realiseren.

Een uithangbord bij uw bedrijf of huis

Een uithangbord is ideaal om bij uw bedrijf of huis te hangen. Bij uw bedrijf zijn uw bedrijfsnaam en logo duidelijk zichtbaar waardoor u klanten aantrekt. Een uithangbord bij uw huis geeft een luxe uitstraling waarbij er geen postbode meer is die uw huis niet herkent!

Ambachtelijk uithangbord met huisnummer vak
Klassieke Uithangborden

Bedrijfsuithangbord ovaal
Bedrijfsuithangborden

Nostalgisch Uithangbord Dave
Nostalgische uithangborden

 

Online bestellen, dezelfde week nog in huis

Doordat wij onze uithangborden volledig zelf maken, van het poedercoaten (de kleur op het uithangbord aanbrengen), tot de belettering, hebben wij een zeer korte levertijd. 90% van onze uithangborden zijn binnen 72 uur bij de klant in huis. Heeft u uw uithangbord voor een speciale datum nodig? Geen probleem, bel ons even op +31 251 241 364 om uw wensen door te spreken, wij denken graag met u mee!

Kwaliteit waar we trots op zijn

Doordat wij onze uithangborden zelf maken, controleren we ook nauwkeurig de kwaliteit van onze uithangborden. Elk uithangbord moet opnieuw aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. We controleren daarvoor elk product, zodat u altijd verzekerd bent van een uithangbord dat heel lang mee gaat!

Levering over de hele wereld

Wij leveren onze uithangborden over de hele wereld, en daar zijn we trots op! Via onze website kunt u bestellen voor Nederland, België en Duitsland. Woont u in een ander land, zoals Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland of Spanje? Neem contact met ons op om uw uithangbord naar een ander land te verzenden, dat doen we graag!