Algemene voorwaarden

Verzenden van uithangborden
De verzendkosten voor Nederland zijn €5.95, ongeacht het aantal. Verzending binnen Europa kost €9.95, zolang het de munteenheid Euro heeft. Het is ook mogelijk om uw uithangbord op te halen. Neem daarvoor contact met ons op.

Levertijden
De levertijd is tussen de 1 en 5 werkdagen. In de vakantieperiode (juli en augustus) en tussen kerst- en oud en nieuw is het mogelijk dat de levertijd langer is. Heeft u uw uithangbord voor een specifieke datum nodig? Neem dan contact met ons op.

Betalen & Adresgegevens
U kunt bij ons veilig betalen via onze betaalpartner Mollie. U heeft keuze uit de volgende betaalmethoden: iDeal, PayPal, Bancontact, Belfius, Sofort Banking en Overmaken.

U bent zelf verantwoordelijk voor het opgeven van een juist adres. Indien de adresgegevens onjuist zijn kunt u aansprakelijk worden gesteld voor de kosten van, bijvoorbeeld, maar niet alleen, de kosten van het zoekraken van de verzending of de kosten voor het opnieuw versturen van de bestelling.

Garantie op uithangborden
Mocht uw uithangbord beschadigd aankomen of is er een spellingsfout door ons gemaakt, dan zorgen wij ervoor dat uw uithangbord herstelt of vervangen wordt. Neem daarvoor direct contact met ons op.

De garantie op onze uithangborden is 2 jaar. De garantie vervalt indien duidelijk is dat het naambord achterstallig onderhoud heeft.

Maatwerk & Recht van retour
Bestellingen die u plaatst zijn volgens de wet koop op afstand, producten die op maat worden gemaakt. De wettelijke bedenktermijn van 14 dagen heeft daarom geen betrekking op onze producten. Geplaatste bestellingen zijn onherroepelijk.

Vormgeving en kleuren
De lettergrootte, dikte en indeling van uw naambord worden op ons eigen inzicht gemaakt, rekening houdend met uw wensen. Ook het ontwerp van uw naambord is een indicatie en kan afwijken. Getoonde kleuren en lettertypes op de website kunnen afwijken. Uithangbordjes.nl is in geen van deze gevallen verplicht een vergoeding te geven. De klant kan om deze reden zijn bestelling niet weigeren.

Technische fouten & Prijzen
Het is mogelijk dat er een technische fout in onze website zit. Wanneer daarvan sprake is, hebben wij het recht om uw bestelling te annuleren en niet te leveren. Ook wanneer er een technische fout in de website zit waardoor onjuiste prijzen worden vermeld, kunnen wij uw bestelling ongedaan maken.

Op de overeenkomst en nadere, daaruit voortvloeiende overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing.