Verzending, Levering & Garantie

Verzending
De verzendkosten voor verschillende landen zijn als volgt:

 Land  Prijs
 Nederland  €3.95
 Duitsland  €9.95
 Frankrijk  €9.95

Wenst u uw uithangbord buiten de bovenstaande drie landen te ontvangen? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier in voor een offerte en informatie over levering in een ander land.

Indien u uw uithangbord wilt ophalen bij ons in Heemskerk, dan vernemen wij dit ook graag van u via het contactformulier. U betaalt dan geen verzendkosten.

Levering
Uw zending wordt standaard voorzien van een Track-&-Trace code. Hiermee kunt u uw uithangbord volgen. Ondanks dat uw uithangbord met zorg wordt ingepakt, is het mogelijk dat uw uithangbord beschadigd aankomt. In het geval van een beschadiging bij de levering ontvangt u altijd kosteloos een nieuw uithangbord. Graag ontvangen wij de volgende informatie van u per email voor de snelle afhandeling van een nieuw uithangbord en voor onze verzekering:

  • Bevestiging dat het uithangbord beschadigd is
  • Een foto van de buitenkant
  • Een foto van de beschadiging

Garantie
Uiteraard leveren wij enkel de beste kwaliteit waar wij achter staan. Daarom geven wij op al onze uithangborden 2 jaar garantie. Onze uithangbordjes gaan natuurlijk veel langer mee. Indien uw uithangbord beschadigt is aankomen of wanneer er een fout is gemaakt door ons, dan ontvangt u kosteloos vervanging of herstel. Graag ontvangen wij dit van u als reactie op uw orderbevestiging of via ons contactformulier